BUY MEN’S CASUAL SHOES ONLINE

Swearing by the words of Paolo Nutini’s “put some new shoes on and suddenly everything will feel just right”, we, at AJIO have ensured that we showcase only the kind of casual shoes for men that not only score full marks on style, but also on comfort. Providing you with all sizes and styles is our aim, and we’re sure you’re going to love what you see here!

One of the trendy pairs in recent seasons are boat shoes. What is a boat shoe? Well, to put it simply, think of them as loafers but with laces. If you’re looking to pick up something which you could pull off at the workplace as well as for semi-casual lunches with the boss, a pair of brown leather boat shoes would be perfect, whereas for those gorgeous Sunday brunches, a pair of jet black N9-treated lightweight cushioned boat shoes would surely send a whole lot of glances your way!

Treat yourself this winter to a pair of debonair abstract printed espadrilles shoes. Paired with dark blue jeans and a slim fit white shirt, it would portray an image about you which says classy, but not afraid to take risks every now and then. For those who like to keep it simple, don’t panic! We have an excellent range of plain ones which would go perfectly for almost any occasion.

Are you one of those who stays in a perpetual rush? Well, for this fast-paced life we have only three words for you – “slip-on shoes!”. Incredibly versatile, they are at home in almost every occasion and style. You want something in formals, leather slip-ons are your thing. Something to wear to a coffee shop meeting, suede checker slip-ons are your friends. Want to leave asap, why waste even a minute? Can’t wait to take your shoes off after a long day, don’t even touch them, just kick ‘em out of your feet. Every man loves a classic pair of slip on shoes!

Đọc ngay  Tiểu sử danh hài Việt Hương: Diễn viên hài nổi tiếng tại Việt Nam

People say loafers are meant to be worn with semi-casual wear. We disagree. In today’s times, they’ve made their way to into the formal, as well as casual looks with ease. A slim fit shirt with classic shorts or chinos and loafers without socks, is a look you can’t go wrong with.

We have some excellent pairs of men’s sneakers too, that come in varieties such as faux leather, brogue detailed, high top lace ups and suede. If you’re looking to get funky, a pair of Nintendo Donkey Kong print sneakers by VANS would be a fantastic choice. FAMOZI is one of our favourite brands when it comes to variety. From plimsols to espadrilles, they literally have it all. Similarly, if you want to buckle up for formal wear, then Buckaroo is a great friend to have as it will surely help you in your time of need. Expect to find great pairs of lace-ups, slip-ons and classic formal casual shoes in their catalogue.

Casual shoes are everyday essentials and is a category we at AJIO love showcasing. Making the best pair of them available to you is what we strive to do and are very confident that you will be signing out with a pair that speaks to you.

Viết từ Greenpineresort

Cuộc sống là quá trình trao tặng và đón nhận không ngừng, mỗi người chúng ta là một mắc xích quan trọng trong vòng liên kết ấy. Vì vậy, đừng do dự khi mở rộng lòng mình với mọi người. Rất nhiều người, nhiều nơi trên thế giới đang chờ đợi ở bạn một sự hảo tâm, một vòng tay ấm áp… Đôi khi, chỉ một ánh mắt trìu mến, một nụ cười thân thiện, hay một câu nói chân tình cũng đủ làm viên mãn một trái tim! Hãy cho đi để thấy rằng đời sống thật phong phú.

Chúng ta đang sống trong một thế giới đầy bất trắc với những nỗi đau của nhân loại cùng sự hủy hoại nghiêm trọng của môi trường. Chính vì vậy, chúng ta cần quan tâm đến nhau nhiều hơn để góp phần giảm bớt những nỗi đau và bất trắc ấy trong cuộc sống. Thế nhưng, chúng ta sẽ thể hiện điều đó như thế nào để có thể làm vơi đi những bất hạnh của chính mình và của người khác?

Bí quyết đơn giản nhất chính là: “Mỗi người hãy biết chia sẻ, biết cho đi, biết trao tặng những gì tốt nhất mà mình có cho người khác”. Thật vậy, cuộc sống chính là quá trình trao tặng và đón nhận không ngừng. Có rất nhiều thứ chúng ta có thể trao tặng cho người khác, từ của cải vật chất cho đến một lời khuyên, kinh nghiệm, lời nói chân tình, hay thậm chí chỉ là một ánh mắt thiện cảm, một nụ cười đôn hậu… Những hành động chia sẻ đó thể hiện tấm lòng yêu thương của chúng ta dành cho mọi người. Và chắc chắn rằng chúng ta cũng sẽ đón nhận được không ít điều tuyệt vời bắt nguồn từ sự cho đi cao đẹp này.
Sự sẻ chia luôn mang lại nhiều điều kỳ diệu cho cuộc sống. Dù trong bất kỳ hoàn cảnh nào, chúng ta cũng đều có thể chia sẻ và quan tâm đến người khác. Hãy nhớ rằng, khi vui vẻ và hạnh phúc thì ít nhiều bạn cũng đã tạo ra được những tác động tích cực đến những người xung quanh. Ngạn ngữ có câu: “Với thế giới, bạn chỉ là một người bình thường, nhưng với riêng một người nào đó, bạn có thể là cả thế giới”. Và kỳ diệu thay, người đầu tiên nhận được sự cho đi của bạn – không ai khác – đó chính là bản thân bạn. Bản thân mỗi người chúng ta có thể ban tặng chính mình một điều gì đó và cũng có thể nhận lại một điều gì đó từ chính mình.
Khi chúng ta có sự chia sẻ và quan tâm lẫn nhau thì cả người trao lẫn người nhận đều có được những tặng phẩm quý giá nhất của cuộc đời. Sự chia sẻ này góp phần làm cho nhân cách mỗi cá nhân trở nên hoàn thiện hơn. Những hành động cao cả sẽ đọng mãi nơi ký ức tốt đẹp của bạn bè, gia đình và xã hội, còn niềm đau sẽ vơi đi và dần bị lãng quên theo lớp bụi thời gian.
Sự chia sẻ luôn mang lại niềm vui, hạnh phúc, sức khỏe, và thậm chí là cả sự sống cho con người. Chỉ cần thật tâm, bạn sẽ không bao giờ cảm thấy mất đi khi chia sẻ những gì mình có, bởi vì cho đi là còn mãi!

Đăng ký nhận sách miễn phí: Email : [email protected]

Đọc ngay  Quá trình 'biến' khu đất rừng thành cụm biệt thự giám đốc sở ở Yên Bái