If you love apple pie or apple crumble, you’ll LOVE this Apple Cinnamon Oatmeal! Warm, cozy, and loaded with cooked apples plus all the delicious spices.

Apple Cinnamon Stovetop Oatmeal

Note: This recipe dates back to 2013! But it’s still one of my favorite breakfasts. So I have added some new photos and am sharing it again, for those of you that haven’t been hanging around that long.

I can’t think of anything better on a cold morning than a cozy bowl of oatmeal. I think that stovetop recipes can get a bad rap – they really don’t take more than a few minutes. You can still get breakfast on the table (or in a to go cup) quickly, and the possibilities are basically endless.

This apple cinnamon oatmeal is my current favorite.

Fresh apples, apple pie spice, just a little brown sugar, and old fashioned oats. You can have a hearty, happy, warm, delicious breakfast in less than 10 minutes.

Homemade Apple Cinnamon Oatmeal

I think it’s time for a Lucy update.

My little Lucy girl is getting big!! If you’re new around here you can read more about Lucy here and here.

She is my snuggly little companion. She is smart and sweet and might be the laziest puppy ever.

I was sifting through some blog things today and I noticed that I might be a pretty slack Lucy mama because I never updated my “About“page to include her. Oops.

So here she is…

Lucy

She really is a doll.

Like any puppy she has a few issues, but nothing major. Mostly she just doesn’t like to be left alone. Ever. At all. She’s not the greatest car rider either. She adjusts. And then readjusts. And then she fusses a little. And then she drools.

Đọc ngay  Dân sinh

This morning I drove Evan to school. So we brought Lucy with us. We were completely engrossed in this puzzle game that Chad put on my phone while we waited in the neverending line of non-moving vehicles. We weren’t really paying attention when it was time for Evan to get outta the car. Evan leaped out…

…annnnnd so did Lucy.

Evan exclaimed, “Oh no!, Lucy!!,” and then took off running after her.

Fortunately Lucy wasn’t trying to run away. She was just really excited about all the little kids and she was really sick of sitting in the car.

I had this brief flash of me having to leap out of the car to chase my puppy down. Just so we’re clear about my carpool attire, it consists of a sports bra under a tank top, a pair of sweat pants, flip flops, a mop of curly disaster hair, and a cup of coffee glued to my hand. I was majorly relieved that I did not have to exit the vehicle.

Apple Cinnamon Oatmeal Recipe

Oh morning.

I eat oatmeal at least 3 mornings a week. It’s basically perfect. You can dress it up or dress it down. You can make it taste like your favorite dessert. You can add fresh fruit, dried fruit, nuts, CHOCOLATE! Oatmeal is amazing.

This homemade apple cinnamon oatmeal really never fails me. Lots of good heart-healthy fuel for when you might need to chase a puppy across a school parking lot.

If you love oatmeal,you should also try…

Oatmeal Cookie Recipe with Apples

Iced Apple Butterscotch Oatmeal Cookies

Homemade Maple and Brown Sugar Instant Oatmeal Mix

Homemade Instant Oatmeal Mix

Berry Crumb Bars with an Oatmeal Crust

Oatmeal Berry Crumb Bars

Viết từ Greenpineresort

Cuộc sống là quá trình trao tặng và đón nhận không ngừng, mỗi người chúng ta là một mắc xích quan trọng trong vòng liên kết ấy. Vì vậy, đừng do dự khi mở rộng lòng mình với mọi người. Rất nhiều người, nhiều nơi trên thế giới đang chờ đợi ở bạn một sự hảo tâm, một vòng tay ấm áp… Đôi khi, chỉ một ánh mắt trìu mến, một nụ cười thân thiện, hay một câu nói chân tình cũng đủ làm viên mãn một trái tim! Hãy cho đi để thấy rằng đời sống thật phong phú.

Chúng ta đang sống trong một thế giới đầy bất trắc với những nỗi đau của nhân loại cùng sự hủy hoại nghiêm trọng của môi trường. Chính vì vậy, chúng ta cần quan tâm đến nhau nhiều hơn để góp phần giảm bớt những nỗi đau và bất trắc ấy trong cuộc sống. Thế nhưng, chúng ta sẽ thể hiện điều đó như thế nào để có thể làm vơi đi những bất hạnh của chính mình và của người khác?

Bí quyết đơn giản nhất chính là: “Mỗi người hãy biết chia sẻ, biết cho đi, biết trao tặng những gì tốt nhất mà mình có cho người khác”. Thật vậy, cuộc sống chính là quá trình trao tặng và đón nhận không ngừng. Có rất nhiều thứ chúng ta có thể trao tặng cho người khác, từ của cải vật chất cho đến một lời khuyên, kinh nghiệm, lời nói chân tình, hay thậm chí chỉ là một ánh mắt thiện cảm, một nụ cười đôn hậu… Những hành động chia sẻ đó thể hiện tấm lòng yêu thương của chúng ta dành cho mọi người. Và chắc chắn rằng chúng ta cũng sẽ đón nhận được không ít điều tuyệt vời bắt nguồn từ sự cho đi cao đẹp này.
Sự sẻ chia luôn mang lại nhiều điều kỳ diệu cho cuộc sống. Dù trong bất kỳ hoàn cảnh nào, chúng ta cũng đều có thể chia sẻ và quan tâm đến người khác. Hãy nhớ rằng, khi vui vẻ và hạnh phúc thì ít nhiều bạn cũng đã tạo ra được những tác động tích cực đến những người xung quanh. Ngạn ngữ có câu: “Với thế giới, bạn chỉ là một người bình thường, nhưng với riêng một người nào đó, bạn có thể là cả thế giới”. Và kỳ diệu thay, người đầu tiên nhận được sự cho đi của bạn – không ai khác – đó chính là bản thân bạn. Bản thân mỗi người chúng ta có thể ban tặng chính mình một điều gì đó và cũng có thể nhận lại một điều gì đó từ chính mình.
Khi chúng ta có sự chia sẻ và quan tâm lẫn nhau thì cả người trao lẫn người nhận đều có được những tặng phẩm quý giá nhất của cuộc đời. Sự chia sẻ này góp phần làm cho nhân cách mỗi cá nhân trở nên hoàn thiện hơn. Những hành động cao cả sẽ đọng mãi nơi ký ức tốt đẹp của bạn bè, gia đình và xã hội, còn niềm đau sẽ vơi đi và dần bị lãng quên theo lớp bụi thời gian.
Sự chia sẻ luôn mang lại niềm vui, hạnh phúc, sức khỏe, và thậm chí là cả sự sống cho con người. Chỉ cần thật tâm, bạn sẽ không bao giờ cảm thấy mất đi khi chia sẻ những gì mình có, bởi vì cho đi là còn mãi!

Đăng ký nhận sách miễn phí: Email : [email protected]

Đọc ngay  CHÙA TAM CHÚC - KHÁM PHÁ QUẦN THỂ NGÔI CHÙA LỚN NHẤT THẾ GIỚI