Air Fryer Frozen Fish Fillets are a delicious and easy way to make a quick dish straight from the freezer. Just add your favorite sides and maybe a side of tartar sauce and you’re all set!

Frozen fish fillets made in the air fryer, fully cooked, and served on a white plate.

I love making things straight from frozen in the air fryer. In fact, we have a great list of some of the Best Air Fryer Frozen Foods.

I love to make this as a quick lunch or dinner. They are perfect with a side of homemade french fries or even some sweet potato fries.

Another quick and easy recipe to make are these frozen mini tacos or air fryer frozen crab cakes. They could be a quick snack or dinner.

Check out just how easy it is to make these air fryer fish fillets from frozen. Not only is this great recipe quick and easy, but there is no need for a deep fryer with extra oil and calories.

If you’re in a hurry, head down to the printable recipe card below. If you’re not in a hurry, keep reading for our favorite tips and tricks.

Over head shot of fully cooked air fryer fish fillets cooked straight from frozen and served on a white plate.

Ingredients:

Frozen Fish Fillets (Your favorite brand)

Bag of frozen fish fillets ready to be cooked in the air fryer.

How to Make Frozen Fish Fillets in Air Fryer

NOTE: Not all air fryers cook the same, this recipe was made with a 5.8qt Cosori air fryer. If you’re using a different brand of air fryer, you may need to adjust your cooking time slightly to fit your air fryer.

Hand holding a fish fillet with a bite missing.

FAQs:

What’s the best way to serve fish fillets?

I love to serve my fish fillets with a side of fries, and hushpuppies, and then garnish with lemon wedges. You can also serve with your favorite sauce, such as tarter sauce.

Đọc ngay  Mẹo dân gian chữa méo đầu ở trẻ sơ sinh đơn giản và hiệu quả

What kind of fish fillets do you recommend?

Use your favorite brand! I love to use Gorton’s fish fillets and Van de Kamp. You can also use a local grocery store brand such as Trader Joe, or any of your favorite local store’s frozen versions.

What if I want to use fresh fish fillets?

I love to cook fresh fish fillets when I have time, and white fish fillets are some of my favorites. You can season them to your perfect flavor and make them with just a little extra effort. They’re all going to be delicious and crispy whether you cook them from fresh or frozen.

For more ideas of fresh fish fillets, check out our list of additional air fryer recipes below.

Crispy Air Fried Fish fillets on a white plate with one that is missing a bite.

TIPS:

  • When making frozen fish fillets, make sure to leave space in between the fillets in the air fryer tray so the hot circulating air from the heating element is able to evenly circulate and cook the fillets completely.

I love to make crispy fish fillets in my air fryer, and if you love battered fish and are looking for something easy, grab your favorite brand of frozen fillets and make quick work of it.

If you like this air fryer fish recipe, you might also like these other easy recipes and fish options that are made in the air fryer. We always have great results and air frying fish fillets is such an easy meal option when you’re short on time.

More Tasty Air Fryer Recipes:

  • Fish Sticks
  • Cod fillets
  • Salmon
  • Swai
  • Tuna
  • Halibut
  • Catfish

We Would Love to Hear From YOU!

Let Us Know What You Think!

Be sure to leave a review of this recipe and give it a star rating. It lets us know how we are doing and lets others know they should try it!

Đọc ngay  Yêu sao cho đẹp? - Đừng để động lực thành phản lực

Tag Us In Your Photos! Are you on Facebook? If so, join our Easy Air Fryer Recipes Group (with hundreds of thousands of Air Fryer Foodie Fans!) and share your photos! We love to see your creations.

Are you on Instagram? Follow along and TAG US @airfryingfoodie.

Have a Question or General Feedback?

Jump down to the COMMENT section and let us know! We would love to help and also love feedback on all of our posts.

📖 Recipe

Viết từ Greenpineresort

Cuộc sống là quá trình trao tặng và đón nhận không ngừng, mỗi người chúng ta là một mắc xích quan trọng trong vòng liên kết ấy. Vì vậy, đừng do dự khi mở rộng lòng mình với mọi người. Rất nhiều người, nhiều nơi trên thế giới đang chờ đợi ở bạn một sự hảo tâm, một vòng tay ấm áp… Đôi khi, chỉ một ánh mắt trìu mến, một nụ cười thân thiện, hay một câu nói chân tình cũng đủ làm viên mãn một trái tim! Hãy cho đi để thấy rằng đời sống thật phong phú.

Chúng ta đang sống trong một thế giới đầy bất trắc với những nỗi đau của nhân loại cùng sự hủy hoại nghiêm trọng của môi trường. Chính vì vậy, chúng ta cần quan tâm đến nhau nhiều hơn để góp phần giảm bớt những nỗi đau và bất trắc ấy trong cuộc sống. Thế nhưng, chúng ta sẽ thể hiện điều đó như thế nào để có thể làm vơi đi những bất hạnh của chính mình và của người khác?

Bí quyết đơn giản nhất chính là: “Mỗi người hãy biết chia sẻ, biết cho đi, biết trao tặng những gì tốt nhất mà mình có cho người khác”. Thật vậy, cuộc sống chính là quá trình trao tặng và đón nhận không ngừng. Có rất nhiều thứ chúng ta có thể trao tặng cho người khác, từ của cải vật chất cho đến một lời khuyên, kinh nghiệm, lời nói chân tình, hay thậm chí chỉ là một ánh mắt thiện cảm, một nụ cười đôn hậu… Những hành động chia sẻ đó thể hiện tấm lòng yêu thương của chúng ta dành cho mọi người. Và chắc chắn rằng chúng ta cũng sẽ đón nhận được không ít điều tuyệt vời bắt nguồn từ sự cho đi cao đẹp này.
Sự sẻ chia luôn mang lại nhiều điều kỳ diệu cho cuộc sống. Dù trong bất kỳ hoàn cảnh nào, chúng ta cũng đều có thể chia sẻ và quan tâm đến người khác. Hãy nhớ rằng, khi vui vẻ và hạnh phúc thì ít nhiều bạn cũng đã tạo ra được những tác động tích cực đến những người xung quanh. Ngạn ngữ có câu: “Với thế giới, bạn chỉ là một người bình thường, nhưng với riêng một người nào đó, bạn có thể là cả thế giới”. Và kỳ diệu thay, người đầu tiên nhận được sự cho đi của bạn – không ai khác – đó chính là bản thân bạn. Bản thân mỗi người chúng ta có thể ban tặng chính mình một điều gì đó và cũng có thể nhận lại một điều gì đó từ chính mình.
Khi chúng ta có sự chia sẻ và quan tâm lẫn nhau thì cả người trao lẫn người nhận đều có được những tặng phẩm quý giá nhất của cuộc đời. Sự chia sẻ này góp phần làm cho nhân cách mỗi cá nhân trở nên hoàn thiện hơn. Những hành động cao cả sẽ đọng mãi nơi ký ức tốt đẹp của bạn bè, gia đình và xã hội, còn niềm đau sẽ vơi đi và dần bị lãng quên theo lớp bụi thời gian.
Sự chia sẻ luôn mang lại niềm vui, hạnh phúc, sức khỏe, và thậm chí là cả sự sống cho con người. Chỉ cần thật tâm, bạn sẽ không bao giờ cảm thấy mất đi khi chia sẻ những gì mình có, bởi vì cho đi là còn mãi!

Đăng ký nhận sách miễn phí: Email : [email protected]

Đọc ngay  Những thủ thuật tìm kiếm Google nhanh mà bạn nên biết