What is it about the smell of classic stuffed peppers that gets you right in the feels? It’s the best of simple ingredients-fresh beef, onions, tomatoes, and seasonings that come together in their own little portable, edible bowls.

one green pepper stuffed with meat on a small white plate with a baking dish full of green stuffed peppers in the background on a wooden cutting board

But here’s my secret:

While these classic stuffed peppers are really tasty, I’ve been ruined on them.

I blame my mother.

And her Texas Hash. Good heavens.

As a kid my mom forced me to eat it. It’s basically a deconstructed stuffed pepper made with all the same ingredients.

Now if I’m being totally honest, these peppers are great. They have the basic ingredients, no fuss and no frills, and they really are the best slate for you to experiment with.

I know you will enjoy them.

How to make these classic stuffed peppers

  • Make these stuffed peppers with any rice you like. I prefer brown but I only had white on hand so I went with it. It does need to be cooked before you put it in the peppers.
  • Ground turkey would also work well in place of the beef if you want a healthier stuffed pepper recipe. They are already fairly healthy, but you can lighten them further by changing the meat you use.
  • Remember that if your peppers won’t stand up in the dish, just cut a little bit off the bottom. Try not to cut into the pepper though. You don’t want to lose your filling. I used three very large peppers in this recipe. If your peppers are smaller you can probably fill 5-6 easily.
  • Swap the tomato sauce for pasta sauce and some fancy parmesan cheese for an Italian flare.
  • If you’re in to Mexican flavors, use salsa and pepper jack cheese mixed in. So many options! I have a great post on how to use leftover taco meat any extra filling would work great in.
Đọc ngay  Binh pháp Cờ Tướng: Các thế khai cuộc hay nhất
a skillet with rice, tomato sauce and cooked pepper fillings

Save time and skip cooking rice with this trick

Unless you keep cooked rice on hand, waiting 20 minutes or more for a batch to cook can feel like one extra step in your day you just don’t have time for. Instead, cut right to the chase with Thrive Life freeze dried brown or white rice. Simply refresh the cooked rice by pouring over a bit of warm water and in just a few minutes it’s ready to go in your next recipe.

To make these stuffed peppers ahead:

Cook the filling, stuff the peppers and wrap them in plastic wrap. Place them in the fridge till ready to bake, up to 2 days ahead. Don’t freeze the peppers stuffed or they will go soggy on you when they thaw. The filling freezes great though!

You may need to cover them loosely with some foil for the first half of their bake time to keep them from drying out, then uncover them for the last half or until they are hot all the way through.

a stuffed pepper sliced open to show the filling

You could also deconstruct this and brown the beef, drain and add the remaining ingredients. Dice the peppers and add them to the skillet then bake it up in in the oven. Easy stuff! And it would make ahead like a dream. Even better for busy nights.

Serve yours with a batch of crispy southern cornbread and you’ll have dinner heaven. If you want to learn how to make cornbread, I’ll show you!

Watch the full recipe on YouTube!!

Viết từ Greenpineresort

Cuộc sống là quá trình trao tặng và đón nhận không ngừng, mỗi người chúng ta là một mắc xích quan trọng trong vòng liên kết ấy. Vì vậy, đừng do dự khi mở rộng lòng mình với mọi người. Rất nhiều người, nhiều nơi trên thế giới đang chờ đợi ở bạn một sự hảo tâm, một vòng tay ấm áp… Đôi khi, chỉ một ánh mắt trìu mến, một nụ cười thân thiện, hay một câu nói chân tình cũng đủ làm viên mãn một trái tim! Hãy cho đi để thấy rằng đời sống thật phong phú.

Chúng ta đang sống trong một thế giới đầy bất trắc với những nỗi đau của nhân loại cùng sự hủy hoại nghiêm trọng của môi trường. Chính vì vậy, chúng ta cần quan tâm đến nhau nhiều hơn để góp phần giảm bớt những nỗi đau và bất trắc ấy trong cuộc sống. Thế nhưng, chúng ta sẽ thể hiện điều đó như thế nào để có thể làm vơi đi những bất hạnh của chính mình và của người khác?

Bí quyết đơn giản nhất chính là: “Mỗi người hãy biết chia sẻ, biết cho đi, biết trao tặng những gì tốt nhất mà mình có cho người khác”. Thật vậy, cuộc sống chính là quá trình trao tặng và đón nhận không ngừng. Có rất nhiều thứ chúng ta có thể trao tặng cho người khác, từ của cải vật chất cho đến một lời khuyên, kinh nghiệm, lời nói chân tình, hay thậm chí chỉ là một ánh mắt thiện cảm, một nụ cười đôn hậu… Những hành động chia sẻ đó thể hiện tấm lòng yêu thương của chúng ta dành cho mọi người. Và chắc chắn rằng chúng ta cũng sẽ đón nhận được không ít điều tuyệt vời bắt nguồn từ sự cho đi cao đẹp này.
Sự sẻ chia luôn mang lại nhiều điều kỳ diệu cho cuộc sống. Dù trong bất kỳ hoàn cảnh nào, chúng ta cũng đều có thể chia sẻ và quan tâm đến người khác. Hãy nhớ rằng, khi vui vẻ và hạnh phúc thì ít nhiều bạn cũng đã tạo ra được những tác động tích cực đến những người xung quanh. Ngạn ngữ có câu: “Với thế giới, bạn chỉ là một người bình thường, nhưng với riêng một người nào đó, bạn có thể là cả thế giới”. Và kỳ diệu thay, người đầu tiên nhận được sự cho đi của bạn – không ai khác – đó chính là bản thân bạn. Bản thân mỗi người chúng ta có thể ban tặng chính mình một điều gì đó và cũng có thể nhận lại một điều gì đó từ chính mình.
Khi chúng ta có sự chia sẻ và quan tâm lẫn nhau thì cả người trao lẫn người nhận đều có được những tặng phẩm quý giá nhất của cuộc đời. Sự chia sẻ này góp phần làm cho nhân cách mỗi cá nhân trở nên hoàn thiện hơn. Những hành động cao cả sẽ đọng mãi nơi ký ức tốt đẹp của bạn bè, gia đình và xã hội, còn niềm đau sẽ vơi đi và dần bị lãng quên theo lớp bụi thời gian.
Sự chia sẻ luôn mang lại niềm vui, hạnh phúc, sức khỏe, và thậm chí là cả sự sống cho con người. Chỉ cần thật tâm, bạn sẽ không bao giờ cảm thấy mất đi khi chia sẻ những gì mình có, bởi vì cho đi là còn mãi!

Đăng ký nhận sách miễn phí: Email : [email protected]

Đọc ngay  M88 lừa đảo là như thế nào? Thông tin và sự thật như thế nào?