Being a teenager is hard enough — imagine trying to get through when you can’t find any shoes that fit.

At only 14 years old, Eric Kilburn Jr. of Michigan stands six-foot-10 in height. For years, he’s experienced massive difficulty finding shoes to fit his equally massive size 23 feet.

Kilburn told the Washington Post he would squeeze his feet into a pair of size 22 Nike sneakers to go to school or participate in his football practices. The too-small shoes weren’t just uncomfortable, they gave him blisters and ingrown toenails. Kilburn told the outlet he’s even had two of his toenails permanently removed.

For a while, Kilburn was forced to wear Crocs (yes, in the winter too) because they were the only shoe that would come close to fitting his wide, flat feet. The teen hasn’t owned winter boots in five years.

Size 23 shoes are not sold commercially. The average men’s shoe size in the U.S. is 10.5 (and between sizes 9 and 12 worldwide).

Kilburn’s shoe size is even bigger than former American basketball player Shaquille O’Neal, who wears size 22.

For a while, Kilburn’s only option was to buy shoes created by an orthopedic specialist, but at US$1,500 a pair, the option was too pricey to accommodate Kilburn’s still-growing feet. His mother, Rebecca Kilburn, started a GoFundMe page in an attempt to raise money for a few pairs of shoes. As of this writing, more than $23,700 has been donated.

Rebecca’s call for help didn’t just bring in generous donations. In fact, it gained legs and ran to executives at the sportswear company Under Armour, who offered to custom-make shoes for Kilburn. The size 23 shoes will be the largest custom pair Under Armour has ever created.

Đọc ngay  DANH SÁCH & GIÁ BÁN DỰ ÁN CĂN HỘ TẠI BÌNH DƯƠNG NĂM 2020

On Sunday, Kilburn and his family met with an Under Armour representative to get a 3-D rendering of his feet. According to Michigan news station MLive, Kilburn asked for the company’s Lockdown 6 basketball shoe in red.

“I’ve been worried for so long what would happen when I grow out of 22s, but Under Armour’s come up with the solution,” Kilburn told MLive. “It means everything to me.”

Under Armour also offered to design a pair of size 23 football cleats so Kilburn can play in the upcoming season.

Though he’ll have to wait six to eight weeks for the custom shoes to be ready, Kilburn is excited.

“I just feel like a huge weight has been dropped off of my shoulders,” he said.

Under Armour, however, wasn’t alone in their offer to make the teen shoes. Puma also offered to make Kilburn a pair of basketball shoes and will meet him in the coming days to take his measurements. Moreover, the construction company CAT asked to design Kilburn a pair of boots and the Italian company Mauri Shoes offered to make a mold of his feet for dress shoes so that he can attend school dances.

Rebecca told USA Today the support for her son has been heartwarming.

“It’s been overwhelming. I have been this puddle of emotions, all of them good,” she said. “It’s the coolest thing to be able to say we did it!”

Rebecca wants to spread the good news even further and help other folks with large feet. She started a Facebook group called Big Shoe Network, a “community for connecting big shoes, with big feet.” Eleven days after its launch, the group already has 2,000 members.

Kilburn does not have any health issues contributing to his unusual height and shoe size. The Washington Post claimed Rebecca herself is six-foot-two while Kilburn’s father, Eric Kilburn Sr., is six-foot-five.

Đọc ngay  Nghệ An: Lễ bổ nhiệm trụ trì chùa Chung Linh

“Tall is just normal for us,” Rebecca told the outlet.

Viết từ Greenpineresort

Cuộc sống là quá trình trao tặng và đón nhận không ngừng, mỗi người chúng ta là một mắc xích quan trọng trong vòng liên kết ấy. Vì vậy, đừng do dự khi mở rộng lòng mình với mọi người. Rất nhiều người, nhiều nơi trên thế giới đang chờ đợi ở bạn một sự hảo tâm, một vòng tay ấm áp… Đôi khi, chỉ một ánh mắt trìu mến, một nụ cười thân thiện, hay một câu nói chân tình cũng đủ làm viên mãn một trái tim! Hãy cho đi để thấy rằng đời sống thật phong phú.

Chúng ta đang sống trong một thế giới đầy bất trắc với những nỗi đau của nhân loại cùng sự hủy hoại nghiêm trọng của môi trường. Chính vì vậy, chúng ta cần quan tâm đến nhau nhiều hơn để góp phần giảm bớt những nỗi đau và bất trắc ấy trong cuộc sống. Thế nhưng, chúng ta sẽ thể hiện điều đó như thế nào để có thể làm vơi đi những bất hạnh của chính mình và của người khác?

Bí quyết đơn giản nhất chính là: “Mỗi người hãy biết chia sẻ, biết cho đi, biết trao tặng những gì tốt nhất mà mình có cho người khác”. Thật vậy, cuộc sống chính là quá trình trao tặng và đón nhận không ngừng. Có rất nhiều thứ chúng ta có thể trao tặng cho người khác, từ của cải vật chất cho đến một lời khuyên, kinh nghiệm, lời nói chân tình, hay thậm chí chỉ là một ánh mắt thiện cảm, một nụ cười đôn hậu… Những hành động chia sẻ đó thể hiện tấm lòng yêu thương của chúng ta dành cho mọi người. Và chắc chắn rằng chúng ta cũng sẽ đón nhận được không ít điều tuyệt vời bắt nguồn từ sự cho đi cao đẹp này.
Sự sẻ chia luôn mang lại nhiều điều kỳ diệu cho cuộc sống. Dù trong bất kỳ hoàn cảnh nào, chúng ta cũng đều có thể chia sẻ và quan tâm đến người khác. Hãy nhớ rằng, khi vui vẻ và hạnh phúc thì ít nhiều bạn cũng đã tạo ra được những tác động tích cực đến những người xung quanh. Ngạn ngữ có câu: “Với thế giới, bạn chỉ là một người bình thường, nhưng với riêng một người nào đó, bạn có thể là cả thế giới”. Và kỳ diệu thay, người đầu tiên nhận được sự cho đi của bạn – không ai khác – đó chính là bản thân bạn. Bản thân mỗi người chúng ta có thể ban tặng chính mình một điều gì đó và cũng có thể nhận lại một điều gì đó từ chính mình.
Khi chúng ta có sự chia sẻ và quan tâm lẫn nhau thì cả người trao lẫn người nhận đều có được những tặng phẩm quý giá nhất của cuộc đời. Sự chia sẻ này góp phần làm cho nhân cách mỗi cá nhân trở nên hoàn thiện hơn. Những hành động cao cả sẽ đọng mãi nơi ký ức tốt đẹp của bạn bè, gia đình và xã hội, còn niềm đau sẽ vơi đi và dần bị lãng quên theo lớp bụi thời gian.
Sự chia sẻ luôn mang lại niềm vui, hạnh phúc, sức khỏe, và thậm chí là cả sự sống cho con người. Chỉ cần thật tâm, bạn sẽ không bao giờ cảm thấy mất đi khi chia sẻ những gì mình có, bởi vì cho đi là còn mãi!

Đăng ký nhận sách miễn phí: Email : [email protected]

Đọc ngay  Nền tảng giao dịch bất động sản